Om oss

Vi vet hur svårt det kan vara att hinna med den löpande städningen i vardagen. När du anlitar Kalmar städmiljö slipper du smuts och damm och kan istället njuta av ditt hem varje dag – året om! Våra kunder finns i hela Kalmar län och vi jobbar ständigt på att förbättra vår service till dem.

Målet med vår verksamhet är att bidra till en bra balans mellan arbete och fritid för våra kunder. Vår duktiga personal ger dig avlastning i vardagen så att du slipper oroa dig för städningen i ditt hem.

Vi erbjuder abonnemang på hemstädning (en gång/vecka, varannan vecka eller en gång/mån.). Du kan självklart utnyttja våra tjänster för städhjälp i hemmet som en löneförmån från din arbetsgivare.

När du anlitar Kalmar städmiljö är det alltid samma person som städar hos dig. Om ordinarie personal är sjuk kan du välja att få en vikarie eller att hoppa över städningen vid det tillfället.

Som städföretag har vi på Kalmar städmiljö högt satta mål när det gäller service och kompetens på utförandet av våra tjänster. Och våra medarbetare är den allra viktigaste resursen för att uppnå det målet! Därför utbildar vi kontinuerligt vår personal i flera olika steg.
Efter genomgången teoretisk utbildning får nyanställd personal gå parallellt med en erfaren städare för att lära sig hur vi arbetar. Därefter avläggs både ett teoretiskt och ett praktiskt prov med bland annat städning av en provlägenhet som besiktas av våra städledare.

Med Kalmar städmiljö får du alltid flexibla och personliga tjänster för hemstädning av kunnig personal. Våra medarbetare är fullt försäkrade och har tecknat sekretessavtal för din trygghet som kund. Kontakta oss idag!

Kalmar Städmiljö erbjuder fantastiskt bra priser på allt inom städ och flytt. Vi tillhandahåller bland annat följande tjänster: flyttstädning, kontorsstädning, dödsbostädning och flytthjälp.
Besöksadress
Kalmar Städmiljö
Lövsångarevägen 14
352 42 Växjö
Copyright © 2024. All rights reserved.