Flytthjälp

Om Flytthjälp

Är det dags att flytta eller vill du bara veta vad det kan kosta att anlita en flyttfirma?
Antingen kan du göra delar av jobbet själv eller så kan du låta Växjö Städmiljö sköta allt åt dig.

Vi kan hjälpa till med flyttmaterial, flyttkartonger, packhjälp, bära tungt och själva transporten så klart. Växjö Städmiljö kan lämna ett fast pris på flytten men då krävs det oftast först en besiktning av bohaget, annars är det vanligt att man får ett timpris.

Skicka din offertförfrågan idag och ta reda på vad din flytt kommer att kosta!

Hur mycket är det som ska flyttas?

Priset för flytthjälp är naturligtvis beroende på hur mycket som ska flyttas. Ett mindre bohag som ska flyttas kostar självklart mycket mindre än ett företag med hundra arbetsplatser.

Ett bra tips är att tala om antal personer när det gäller flytthjälp, alltså till exempel “två personer ur lägenhet” eller “10 personer från ett kontor”.

Vi hjälper både privatpersoner och företag

Vare sig du ska flytta till en ny lägenhet eller ifall du har ett företag som ska byta lokaler så hjälper vi dig.

Vi hjälper såväl privatpersoner som företag i alla storlekar. Vi har erfarenhet av alla sorters flytt!

RUT-avdrag vid flytthjälp

Att anlita flytthjälp ger rätt till skattereduktion. Det innebär att det är en hushållsnära tjänst och att du som kund bara betalar 50% av arbetskostnaden.

Fördelar med flyttfirma

Det går smidigare och snabbare att anlita en städfirma när du ska flytta. Genom att anlita en flyttfirma så lyfter du bördan från dina egna axlar och kan lägga tid på att organisera resten av flytten. Du kan också försäkra dig mot att saker går sönder eller försvinner under flytten.

En annan fördel är att du slipper att bära tunga saker själv. Växjö Städmiljö har både muskelkraften och erfarenheten vilket sparar både dig själv och dina vänners goda vilja.

Kalmar Städmiljö erbjuder fantastiskt bra priser på allt inom städ och flytt. Vi tillhandahåller bland annat följande tjänster: flyttstädning, kontorsstädning, dödsbostädning och flytthjälp.
Besöksadress
Kalmar Städmiljö
Lövsångarevägen 14
352 42 Växjö
Copyright © 2024. All rights reserved.